Allison

grafische vormgeving
communicatieadvies

Corps9

publishers

Carolien van der Werff
EY College

Pieter is een vormgever met visie. Al vele jaren werken wij samen en worden we elke keer weer verrast met zijn eigenzinnigheid en creativiteit. Pieter is niet het type die met de stroom meegaat maar juist dat maakt het verhelderend om met hem te werken. Een objectieve en vooruitstrevende blik!

Martien van Reen
BouwMensen

Wat wij willen is het vertalen van onze missie, visie en strategie naar beelden die passen bij onze doelgroep (jongeren) en hen aanspreken en triggeren. Pieter is sterk in het weergeven van de sfeer van een organisatie in beeld en materiaal dat altijd van een hoogwaardige kwaliteit is.

Lucinta Kieftenbeld
Pactum

Pieter heeft een nieuwe blik geworpen op het benaderen van onze doelstelling; ouders informeren over Positief Opvoeden. De samenwerking verliep altijd in een open sfeer. Hij kan overstijgend (creatief en flexibel) zijn, zonder de doelstelling uit het oog te verliezen. Resultaat; een mooi, inspirerende ontwerp!

Rob de Jong
VCD

Pieter ken ik al vele jaren. Een tikkeltje ijdel en eigenzinnig maar ik verdenk hem er van dat dat onderdeel is van zijn eigen gekozen imago building. Een bevlogen man met het hart op de juiste plek. Een vakman met als kenmerken passie, creativiteit en originaliteit!

Margreet Romeijn
La Kemme Lingerie & More

La Kemme Lingerie & More doet al jaren prettig zaken met Pieter Ellens van Allison uit Deventer. Pieter is onderscheidend in zijn werk, betrokken en begrijpt goed wat wij bedoelen en kan dit dan ook vertalen in zowel tekst als beeld. De terugkoppeling is altijd vlot, doordat de lijnen kort zijn.

Rene Wopereis
Fotograaf

Diverse malen met Pieter samengewerkt aan verschillende projecten. Zijn eigenzinnige kijk op vormgeving, zijn vakmanschap en souplesse zijn een goede combinatie om telkens weer tot een heel erg goed eindresultaat te komen.

 

Ester Mentink
Communicatie Consultant

Pieter is een betrokken professional met een duidelijke eigen visie. Altijd bereid om mee te denken en nieuwe ideeën aan te dragen. Pieter is een prettige vormgever om mee samen te werken. Hij is flexibel en komt zijn afspraken na.

Guido Leerkes
Van den Belt Makelaardij

Wij hebben al een jarenlange samenwerking met Pieter. Hij heeft het vermogen om mee te denken in de ontwikkeling van reclameacties en weet ons ieder keer te verrassen. Kortom een samenwerking die gebaseerd is op de lange termijn, waarbij samenwerking het sleutelwoord is.

Inge Wichink Kruit
CJG Deventer

Wat ik goed vind van Pieter is dat hij uitstekend luistert en het gevoel wat je wilt overbrengen, omzet in de juiste advertentie. Zonder aan de (landelijke) huisstijl voor Centrum voor Jeugd en Gezin tekort tedoen, kan Pieter verrassende wendingen geven aan onze communicatie-uitingen.

Henk Kinds
CPC

Pieter blijft altijd bij de kern, of beter gezegd hij brengt je bij de kern: ‘wie wil ik zijn, wat wil ik communiceren?’. Hij levert niet alleen een sterke vormgeving, maar stimuleert ook het proces om als opdrachtgever te krijgen wat je nodig hebt.

Eric Giesbers
St. Industrieel Erfgoed

Pieter is een creatieve eigenzinnige ontwerper. Het proces van basisidee tot uiteindelijke uitwerking leidt in soms pittige interacties tot het beste resultaat.

Suzanne Swart
Stichting 5Hoekloop

Tijdens maatschappelijk betrokken ondernemen (Deventer Beursvloer) hebben wij Pieter Ellens gevraagd voor het maken van ons nieuwe logo. Wij zijn er erg blij mee! Hiermee stralen we precies uit wat we willen zijn: een gezellig wijkevenement voor het hele gezin! Met dank aan Allison voor de bijdrage.

Mustafa Kaya
Intrapec

Intrapec zoekt een bedrijf dat bij ons past mbt kwaliteit en prijs. Allison is een bedrijf dat  flexibel en goed meedenkt en altijd netjes zijn afspraken na komt.
Als er wijziging moeten komen draait het niet gelijk om geld. Wij kunnen heel goed  met elkaar samenwerken.

Marion Wienholts
Communicatieadviseur

Pieter is een echte vakman. Hij is opmerkzaam, betrokken en creatief. Hierdoor krijgt een ontwerp net dat ietsje extra, dat het tot een buitengewoon geslaagd ontwerp maakt. Daarnaast is het prettig samenwerken met Pieter!

Henk Tomassen
Bteq

Samen met een compagnon heb ik in 2009 een nieuw bedrijf opgericht. Pieter heeft meegedacht in de keuze voor de bedrijfsnaam en heeft voor Bteq bv ondermeer logo en huisstijl ontwikkeld. We zijn nog steeds dik tevreden over de samenwerking met Pieter en het uiteindelijke resultaat.