Allison

grafische vormgeving
communicatieadvies

Corps9

publishers

In RTL4 was zondag 15 maart een uitzending over Deventer Boekenstad. En koekstad natuurlijk. Met in de hoofdrol Karin Smeenk van het VVV. Leuk!
Zie youtube film van 8 min.
 

Online boeken bestellen, maar in je eigen stad en niet bij Bol.com?
Boekhandel Praamstra heeft een eigen webshop. En dagelijkse bezorging. Gratis
www.boekhandelpraamstra.nl

Het Historisch Café. Dit is hét café waar geïnteresseerden in de geschiedenis van Deventer bijeenkomen en met elkaar van gedachten wisselen over de rijke historie van de stad en haar omgeving.
hetdeventerhistorischcafe.nl

De millenium-trilogie.
De thrillersensatie van nu: Stig Larsson
- Mannen die vrouwen haten
- De vrouw die met vuur speelde
- Gerechtigheid
www.blz.nl/colmschate

In zijn nieuwe boek ‘Het Feest der Herkenning’ blikt Van Baalen terug op de goede oude tijd en haalt hij verhalen op van vroeger. 
Het boek kost 14,50 euro in de boekhandel. Kijk voor meer informatie op
www.henkvanbaalen.nl

De nieuwe Herman Brusselmans; hilarisch van de eerste tot de laatste pagina. Tientallen bizarre miniverhaaltjes in één boeiend verhaal.

Klassieker: Grapes of Wrath is een unieke sociale roman over verdreven boeren. In opgelapte autowrakken trekken ze als landverhuizers naar het 'beloofde land' Californië. Op internet staan prachtige foto's van de Hoovervilles waar deze mensen vaak in woonden.

Helemaal hip op dit moment: Joseph Roth (1894-1934). Verbijsterend hoe actueel zijn 100 jaar oude teksten vaak zijn. Mijn favoriet is het boek 'vlucht zonder einde'.

4 tellen vooraf. Roel Bentz van den Berg schreef 'De Luchtgitaar'. Vanaf de eerste regels prikkelen de verhalen je nieuwsgierigheid naar de muziek. Of, beter nog, de nummers die Bentz beschrijft. Voor (echte) vrienden is er een CD in een gelimiteerde oplage. Geweldig boek!

Mooie, inspirerende tekst:

Vrijheid en expressie hebben plaats gemaakt voor controle en gemak.

Lekker aan de slag dus.

Gelezen: "Wij bieden 3 soorten service: goed, goedkoop en snel. U mag er 2 kiezen.
1. Goede, goedkope service is niet snel. 2. Goede, snelle service is niet goedkoop. 3. En goedkope, snelle service is niet goed".

U wilt natuurlijk alle 3. Terecht.

Wat een prachtige vondst om met de letters LSO een beeld te creëeren met zowel de naam als de aktiviteit. Een logo dat je bij wijze van spreken leest, gemaakt voor de London Philharmonic Orchestra.