Allison

grafische vormgeving
communicatieadvies

Corps9

publishers

Catherine Bolkestein
St. Oud Deventer

Pieter heeft ons jubileumboek gemaakt. Voor ons was dat onbekend terrein. We hebben veel waardering voor de wijze waarop hij gedurende het proces van de totstandkoming heeft meegedacht en ons met raad en daad terzijde heeft gestaan.

Chrisjan van Marissing
Boekhandel Praamstra

Boeken van Pieter zijn herkenbaar. Hier en daar bestaat de illusie dat je zelf wel even het binnenwerk van een boekje kan verzorgen, maar een boek ontwerpen is een vak en dat beheerst hij tot in de puntjes. Hij staat open voor suggesties, maar niet voor concessies aan grafische kwaliteit.
 

Rene Berends
Saxion

Ellens en ik hebben elkaar gevonden bij de realisatie van een aantal eigen ideeën voor publicaties. Hij als uitgever en vormgever en ik als auteur. Zijn creativiteit als vormgever, maar ook zijn ondernemende geest als uitgever hebben een flink aantal publicaties mogelijk gemaakt en tot een succes gemaakt.

Dinand Webbink
SAB

De kracht van Pieter is zijn open communicatie en heldere stijl. Dat ervaar je als je met hem werkt. Je weet altijd waar je aan toe bent.
Maar je ziet het ook terug in zijn ontwerpen. Helder, open, krachtig, dat zijn de kernwoorden die bij bij Allison grafische vormgeving passen.

Lenard Wolters
Royal Jongbloed

Wij werken inmiddels al jaren samen. Als uitgever van goed verzorgde boeken ben je altijd op zoek naar een vormgever die een creatieve band kan opbouwen met een auteur. Pieter, een tikje eigenzinnig, kan dit als geen ander.

Sape Braaksma
Deventer

Werken met Pieter Ellens aan een boek dat moet gaan verschijnen is een genoegen. Het strakke kader dat hij vooraf aangeeft alsook de flexibiliteit die hij betoont als de meerhoofdige redaktie weer eens een tijdschema overschrijdt, accentueren het plezier in de samenwerking met hem. Aanbevolen!

Henk Kinds
CPC

Het boekvoorstel waar Pieter mee kwam, zette mijn ideeën op de kop. Hierna heb ik mijn teksten geschreven.
Het resultaat? Een complex verhaal wordt helder en verrassend gepresenteerd in een heel mooi boek. De samenwerking heb ik als bijzonder prettig ervaren.

Dana ten Dam
Deventer

Geachte meneer Ellens: "Ik wil u graag complimenteren voor de mooie boeken die u maakt. Ik heb het boek Deventer Verleden Tijd van Henk Nalis aan mijn vader gegeven. Wat een mooi boek!"
Lana ten Dam uit Deventer

Henk Nalis
Deventer

Met Pieter Ellens heb ik samengewerkt aan onder meer twee boeken met historische foto’s van Deventer. Pieter let zeer goed op de kwaliteit van de gereproduceerde foto’s, wat opvalt als je de in zijn boeken afgedrukte  foto’s vergelijkt met afdrukken van dezelfde foto’s in andere boeken.
 

Edward Rondhuis
Supportersver. GA Eagles

Edward is druk met aktiviteiten rondom de bouw van het stadion, maar komt met een vriendelijk tekst

Herman Vrielink
St. Oud Deventer

Sinds 2010 werk ik tot mijn volle tevredenheid samen met Pieter Ellens als de vormgever van de Nieuwsbrief van de Stichting Oud Deventer. Als redacteur ben ik blij met zijn flexibele format en natuurlijk met het aantrekkelijke eindproduct.

 

Pieter Ellens
Uitgever en vormgever

Corps 9 is trotse uitgever van boeken voor o.a. Stadsarchief Athenaeum Bibliotheek, Rene Berends, Stichting Oud Deventer, Henk Nalis, SIED, HVD. Ook worden op eigen initiatief onderwerpen gekozen. Mijn kwaliteit zit in meedenken, sparren, vormgeven... kortom samenwerken.